Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtındavranışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika El inşaatı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini kontrolör eylemek gerekir. Bu Toscanello bâtınin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı rutubet oranlarında bâtınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da sınama kenarılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim önemli bir nizam var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz tehlikele yakılır! Puro her devir evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken yalım puroya sütun bahsetme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan biraz ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı kırmızıya döndüğünde kızartma davranışlemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 derece eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu davranışlemi yaparken tüm tabanğın bedel yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 derece döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara gereğince biraz elan uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu janr çakmaklar çok korkunçdür ve lüks benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma davranışlemi saf alevli çakmaklarla, biraz devir alabilir. Bu süre size vakit kaybı kabil odaükebilir lakin puro sabır ve çalışma icap. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma davranışleminden sonrasında huysuz çevirip simaünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe gökyüzü üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kıç kıpkırmızı ise yakma davranışlemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her kanatı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz dem elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz bâtınime müheyya. Peki evet siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz bâtınilmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye muntazır olmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil bâtınmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o denli dağlaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Duman rahatçe ağıza doldurulur ve lezzet azrailların dumanla ihtarlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca ilişki gösterdiğinizin bir davranışaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun bâtınin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin yine yakma sorun teşkil etmez. Fakat baskı inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda yaslılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve nasıl şpeş olan 2 nizamı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın suhunet ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 derece ortada olduğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Soy ortamında bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Lakin zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız ortamını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile katlaşmazsınız. Muhafaza ortamı sıcaklığında ana sorun ortamın dargın bileğil lüks hamam olmasıdır. Çünkü hıfız ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız ortamının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi rutubet hıfız ortamı sıcaklığına gereğince değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız ortamı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir gökyüzü geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca gökyüzü geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız ortamının gökyüzü geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu bâtınindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak nasıl gökyüzü geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En uygun humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl gökyüzü geçirmedikleri bâtınin sair rakiplerine mefret fark atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.